Viima Marketing

Viima_Marketing_2011_FB_B

Oletko aloittava uusi yrittäjä, jonka markkinointisuunnitelmat ovat vielä tekemättä?

 

Olen täällä sinua varten.

Tiedän kokemuksesta, että yrityksen alkuvaiheessa on paljon tekemistä ja suunniteltavaa. Hyvä business-idea ei yksinään riitä, vaan tuote tai palvelu on saatava markkinoille ja myyntiin mahdollisimman pian.

Kuka minä olen?

Minulla on vuosien kokemus markkinoinnista ja markkinointiviestinnästä. Olen työskennellyt suuren yrityksen markkinointiviestintäpäällikkönä ja nyt olen ollut parisen vuotta yksityisyrittäjä. Olen myös kahden aikuisen lapsen äiti, mummi ja sekatyöläinen.
Markkinointisuunnittelun lisäksi myyn luonnonkosmetiikkaa verkkokaupassa osoitteessa http://www.viimacosmetic.com.

Miten voin auttaa sinua?

Suunnittelen yrityksellesi logon, mainokset ja esitteet, autan sinua löytämään asiakkaasi ja kohderyhmäsi. Autan sinua SOME -kanavien ja markkinointisuunnitelman tekemisessä sekä tarinasi kirjoittamisessa. Voin päivittää ja ylläpitää verkkosivustoasi ja verkkokauppaasi tai  Facebooksivuasi ja Instagram-tiliäsi.  Autan sinua mainosten ja kampanjoiden teossa. Oikoluen ja muokkaan tekstisi.

Autan mielelläni myös tavallisissa toimistotöissä. Tuuraan, jos joku työntekijäsi sairastuu tai lomailee.

Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, voimme tehdä asioita askel askeleelta.
Markkinointipuussa on monta oksaa ja haaraa.  Hyvin hoidettuna puu kasvaa isoksi ja upeaksi, kuten yrityksesi.business-3639450_1920

Referenssejä vuoden ajalta:

Tilitoimisto MINEA Oy:lle olen suunnitellut uuden logon, tehnyt kotisivujen päivitykset; henkilökuvaukset, tekstimuokkaukset ja ulkoasun raikastamisen. Olen tehnyt MINEALLE myös  tapahtumakutsuja, joulukortteja, käyntikortit sekä suunnitellut liikelahjoja painatuksineen.

Tilitoimisto Minea kotisivu

CrossFit Red Arrow -salille olen suunnitellut ja toteuttanut markkinointikampanjat Facebookiin / Instagramiin sekä toteuttanut printti- ja tapahtumamainontaa 21.1.2019 saakka. Salin käynti- ja lahjakortit ovat käsialaani. Suunnittelin salille myös kiinteistön ulkokyltit ja ikkunateippaukset.

Facebook

Instagram

KristinaDesign&Moi-Moi -verkkokauppaan olen tehnyt suomenkieliset tekstimuokkaukset.

KristinaDesign&MoiMoi verkkokauppa

Viima Natural Cosmetics on perheyrityksemme, jolle olen perheeni avustuksella suunnitellut ja toteuttanut kaiken mahdollisen itse; logon ja visuaalisen ilmeen, verkkokaupan, tuotekuvat, markkinointimateriaalit, SOME-kanavat, messurekivisiitan, roll-upin, käyntikortit. Eikä pidä unohtaa brandin rakentamista, joka on jatkuva prosessi.

Viima Natural Cosmetics -verkkokauppa

Instagram

Facebook

 

Tunnen aloittavan yrityksen taloudelliset haasteet, joten taksani ovat erittäin kohtuulliset.

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla numeroon: 045 7872 8877 / Marja Lappalainen tai lähetä sähköposti: info@viimacosmetic.com tai ota yhteyttä tämän sivuston yhteydenottolomakkeen kautta.

Instagram

Facebook

 

 

Advertisement