Pari yksinkertaista vinkkiä jalkojen hoitoon

Koko pitkän talven ovat jalkamme hautuneet talvikengissä, toppakengissä, paksuissa villasukissa, kylmettyneet pakkasessa tai kastuneet loskasäässä. Nyt on hyvä aika aloittaa jalat kuntoon kesäksi -kampanja!

Muutamalla helpolla vinkillä hoidat jalkasi kuntoon.

Tee ensimmäiseksi jaloillesi virkistävä kylpy. Jaloille löytyy useita ihania kylpysuoloja ja -öljyjä, jotka liotetaan lämpimään veteen.

Kesällä kylpyyn voi lisätä yrttejä ja kukkia suoraan luonnosta.

Jalkoja liotetaan ohjeen mukaisesti, yleensä noin kymmenisen minuuttia kerrallaan. Jalkojen raspaaminen lisää kovettumien paksuuntumista entisestään, joten säännöllistä raspaamista, jos ollenkaan, ei suositella. Kovettumien pintaa voi hioa kevyesti hohkakivellä tai viilalla ja sen jälkeen kovettumat on rasvattava huolellisesti.

Jos kovettumat ovat päässeet pahoiksi, kannattaa käydä jalkahoitolassa.

Kuivat ja halkeilevat varpaankynnet ja kynsinauhat voi kotikonstein hoitaa oliiviöljyllä.

Jalka_rantapuskassa_AJalkakylvyn jälkeen jalat kannattaa kuivata kunnolla. Kuivaamisen jälkeen jaloille levitetään hyvä jalkavoide, joka pehmentää myös karheat kantapäät. Voiteen tehoa vahvistaa, jos laitat  puuvillasukat jalkaasi ja annat voiteen vaikuttaa yön yli.

Luonnonkosmetiikasta löytyy valmiiksi testattuja ja turvallisiksi todettuja tuotteita, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla. Viima Natural Cosmetics –luonnontuotesarjan jalkavoide sisältää muiden luonnosta saatavien ainesosien lisäksi myös kookosöljyä, jota käytetään nimenomaan pehmentämään kuivia jalkoja ja karheita kyynärpäitä. Kauniit ja sileät jalat vaativat säännöllistä hoitoa, tärkeintä on siis rasvata jalkojasi säännöllisesti.

Ihanaa kevään odotusta.

Osallistu jalkavoiteen arvontaan kertomalla mikä olikaan jalkojen hoidossa se tärkein asia. Lisää kommenttisi alla olevaan kenttään. Voit osallistua arvontaan myös Facebookissa.

https://ntrk13.com/tr/b/29414/7281

https://ntrk13.com/banner/29414/7281

Yksi vastaus artikkeliiin “Pari yksinkertaista vinkkiä jalkojen hoitoon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.